Kameran som kalejdoskop

Geometricam är appen för dig som vill se saker på ett nytt sätt. Gör om bilden eller filmen till olika geometriska mönster i realtid. Fascinerande att leka med och resultatet kan bli en snygg profilbild. Perfekt för att trolla bort rynkor från dina selfies.

Geometricam
Geometricam. Allt blir mönster.

Namn: Geometricam – abstract geometric design in realtime
Pris: 20 kronor
Ladda ned för IOS

Filma som på 80-talet

Med VHS Camcorder kan du göra video som ser ut som den kommer från en gammal VHS-kamera. Med repor, brus och allt. Du kan skriva in en fejkad tidsstämpel och låtsas att det är en dokumentär från förr. Det går också att lägga in en rubrik i bilden.

VHS Camcorder
VHS Camcorder. Gör en retrofilm.

Namn: VHS Camcorder
Pris: 30 kronor
Ladda ned för IOS

Det rör sig – nu med filter

Live photos var en av nyheterna med Iphone 6S, och fotona som rör sig går att titta på även i äldre IOS-enheter. Med appen Alive! kan du lägga färg och effekter på dina (eller någon annans) live photos och även reglera ljudet.

Alive
Alive! kan redigera live photos.

Namn: Alive! Effects and Filters for Live Photos
Pris: 20 kronor
Ladda ned för IOS

Blanda flera bilder lätt

Att göra en mask för att utesluta vissa delar av ett foto kan vara hur krångligt som helst i ett fotoprogram i datorn. När du kan måla fram bilden med fingrarna på skärmen blir det plötsligt enkelt och begripligt. Union låter dig blanda bilder med varandra på flera sätt. Sätt en påskhare i trädgården till exempel.

Union
I Union är det lätt att flytta delar av en bild till en annan.

Namn: Union – Combine, Blend, and Edit Photos
Pris: 20 kronor
Ladda ned för IOS


Förvränger verkligheten

Först undrar du vad du ska med en app som Hyperspektiv till. Sedan upptäcker du att du kan göra dig själv eller kompisarna till värsta monstren. Eller fotografera deras aura. Hyperspektiv är en rolig app som bara funkar live, inte på redan tagna bilder och filmer.

Hyperspektiv
Vill du ha en lite vassare profilbild? Det fixar Hyperspektiv.

Namn: Hyperspektiv
Pris: 20 kronor
Ladda ned för IOS

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning