Copied samlar alla texter, länkar och bilder som hamnar i urklippet på en plats och med hjälp av Icloud synkroniseras innehållet med din Mac, Iphone, Ipad eller Ipod Touch. På så sätt kan du enkelt välja att börja med en uppgift på en enhet och sedan avsluta det på en annan.

Copied

Totalt kan Copied hålla ordning på uppemot 1 000 urklipp, vilket borde räcka för de flesta av oss. Du kan enkelt välja om du vill behålla, ändra eller ta bort formateringen, dessutom kan du snabbt söka reda på önskat urklipp.

Välj mellan menyradsobjekt och flytande fönster på Macen

På din Mac hamnar programmet i menyraden som standard, men om du vill kan du ställa in så att det blir ett flytande fönster i stället. Med hjälp av kortkommandon kan du enkelt förflytta dig mellan listor, visa eller dölja programmet, slå på eller av den automatiska sparfunktionen och välja hur texten ska se ut.

Mac

Vidare har Copied stöd för både ljust och mörkt tema, något som gör att det smälter in i omgivningen. Aktuellt urklipp markeras med en liten blågrön triangel i höger hörn. Om du vill kan du dessutom ställa in så att ett ljud spelas upp när du kopierar ett objekt.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple iPhone 6s 16GB Pris vid test: 6449 kr.

Bästa pris just nu: 4980 kr