Allt mer pekar på att vi får se ett Apple-event nästa månad och senaste nytt på ryktesfronten är att både Iphone 5SE och Ipad Air 3 kommer att börja säljas redan den 18 mars.

Vidare hävdas att Apple står bakom en ny tv-serie i sex avsnitt kallad Vital Signs. I huvudrollen syns rapparen, musikproducenten och skådespelaren Dr Dre.

Efter beskedet att många exemplar av Iphone har slutat fungera efter byte av hemknappen har flera advokatbyråer nu för avsikt att dra Apple inför rätta.

Apple har även stämts av Immersion, detta på grund av användningen av haptisk återkoppling i produkter som Apple Watch och Iphone 6S.

En säkerhetsbrist i Sparkle gör det möjligt att ta kontroll över en dator på samma nätverk. Rekommendationen är att se till att snarast uppdatera program som använder sig av ramverket, däribland VLC och Sketch.

Har du undrat över varför vissa filmer inte går att hyra till den nya modellen av Apple TV har vi svaret. Det har nämligen visat sig att endast filmer i hd-upplösning syns som standard.

Avslutningsvis har vi tagit fram en lista över Apples bästa reklamfilmer. Här finns alltifrån klassiska 1984 till obskyra filmer på japanska.

Apple iPhone 6s 64GB Pris vid test: 7599 kr.

Bästa pris just nu: 7150 kr