Jumsoft Infographics

Keynote är redan som det är ett mycket användbart program för den som behöver hålla en presentation. Med avancerad infografik blir möjligheterna ännu större, och det hjälper Jumsoft till med.

Företagets program Infographics är egentligen bara en samling Keynote-mallar med alla upptänkliga grafiska element som du kan modifiera och kombinera för att skapa effektiv grafik för att förmedla ditt budskap.

I samlingen finns 33 diagramteman, 65 olika teman med visuella element, 1 050 diagram, 50 uppsättningar infografik med olika teman, flaggor och symboler för länder och internationella organisationer och totalt 236 kartor (världskarta, kontinenter, länder och vissa länder inklusive administrativ indelning).

Jumsoft Infographics

För att använda grafiken öppnar du projektfilen den ligger i med Keynote och kopierar enskilda eller grupper av element. Du kan justera färger och göra allt annat du kan göra med grafik du har skapat själv i Keynote.

Själva programmet Infographics används huvudsakligen för att bläddra bland och hitta rätt tema eller mall. Du kan markera enstaka teman som favoriter för att hitta dem snabbare nästa gång.

Infographics kan köpas fristående eller som ett köp-i-appen i Jumsofts Toolbox for Keynote, och kostar 209 kronor i båda fallen.