Iphone Ear Case

1. För dig som älskar öron

Med hjälp av Thumbs Ear Case for Iphone kan du låtsas att din mobiltelefon är ett gigantiskt öra. Fodralet passar både Iphone 4 och 4S, men tyvärr inga större modeller än så.

Hana

2. För dig som älskar näsor

Hana (japanska för näsa) är ett Iphonefodral med en stor näsa på. I stället för att peta din egen näsa kan du alltså peta näsan på mobilen. Praktiskt värre!

Hand Case

3. För dig som älskar händer

Föredrar du händer framför öron och näsor kan du välja att få ett fodral med en liten hand på. Vill du lägga vantarna på dessa får du beställa dem från Japan.

Bacon och ägg

4. För dig som älskar bacon och ägg

Har du inte tid att laga en ordentlig frukost kan du trösta dig med ett fodral som föreställer bacon och ägg. Är du vegetarian kan du i stället välja fodral med nudlar eller ris.

Burger Iphone Dock

5. För dig som älskar hamburgare

Behöver du ett Iphone-ställ som ser ut som en hamburgare går det att ordna. Det finns även varianter med sushi och pannkakor.

Ifork

6. För dig som älskar gafflar

Har du tänkt på att du kan tillverka Iphone-ställ av gamla bestick? Troligtvis inte, men det har skaparna av Ifork och Ispoon gjort.

Retro Case

7. För dig som älskar 1980-talet

Saknar du tiden när mobiltelefoner påminde om tegelstenar? I så fall kan du köpa 80s Retro Iphone Case. Har du några pengar över kan du lägga dessa på en större handväska, det kan behövas.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning