Spotify

16. Spotify Music

Spotify Music är den mest populära tjänsten för strömmande musik. Betalar du en månadsavgift får du lyssna på all musik utan avbrott. Annars får du stå ut med lite reklam då och då.

stumbleupon

17. Stumbleupon

Är du intresserad av ett speciellt ämne kan du utforska nyhetsutbudet med hjälp av Stumbleupon. Förr eller senare hittar du något riktigt intressant.

Tunein Radio

18. Tunein Radio

Vill du lyssna på radio är Tunein Radio en av de absolut bästa lösningarna. Här får du upp radiostationer från hela världen direkt i din Ipad. Vill du slippa annonserna kan du betala för Tunein Radio Pro.

Twitch

19. Twitch

Är du mer intresserad av att titta på spel än att spela dem kan du ladda ner Twitch. Skapar du ett konto kan du prenumera på dina favoriter.

Youtube

20. Youtube

Visserligen går det att titta på filmklippen via Safari, men den officiella appen för Youtube är ett mycket bättre val. En trevlig funktion är möjligheten att dra ner uppspelarfönstret medan du söker efter andra favoritklipp.

Adobe Acrobat Reader

21. Adobe Acrobat Reader

Apple har varit duktiga på att bygga in stöd för pdf i sina operativsystem. Men vill du redigera pdf-filer eller lägga till egna anteckningar bör du ladda ner Adobe Acrobat Reader.

Dictionary.com

22. Dictionary.com

Har du behov en en engelsk ordbok kan vi rekommendera Dictionary.com. Här får du både veta den exakta betydelsen av ett ord och hur det stavas. Dessutom erbjuds både synonymer och antonymer (motsatsord).

Dropbox

23. Dropbox

Dropbox är den mest kända molntjänsten. Här kan du lagra dina bilder, dokument, filmer och andra filer för smidig åtkomst. Du får ett par gigabyte utan kostnad, vill du ha mer utrymme än så får du betala en slant.

Evernote

24. Evernote

Om du vill ha en digital anteckningsbok med stöd för bilder är Evernote det mest populära alternativet. Allt lagras på företagets servrar och kan synkroniseras till alla dina prylar.

Microsoft Excel

25. Microsoft Excel

Microsoft Excel, det mest populära kalkylbladsprogrammet i världen finns även för Ipad. För att kunna använda appen fullt ut krävs ett abonnemang på Office 365.

Microsoft Powerpoint

26. Microsoft Powerpoint

Vill du ta del av Powerpoint-presentationer kan du ladda ner Microsoft Powerpoint. Även här krävs ett abonnemang på Office 365 för att använda appen fullt ut.

Microsoft Word

27. Microsoft Word

Vill du komplettera din samling med Office-appar finns naturligtvis även Microsoft Word för Ipad. Med risk för att tjata upprepar vi att ett abonnemang på Office 365 är bra att ha.

Paper by Fiftythree

28. Paper by Fiftythree

Paper by Fiftythree är ett helt fantastiskt verktyg för dig som vill använda din Ipad för målande och ritande. Om du misslyckas med att skapa ett mästerverk kan du knappast skylla på appen.

Documents 5

29. Documents 5 - Fast PDF reader and cloud download manager

Documents 5 - Fast PDF reader and cloud download manager är en app från Readdle som låter dig samla alla dina textdokument på ett och samma ställe. På så sätt kan du enkelt komma åt dem var du än befinner dig.

Snapseed

30. Snapseed

Med hjälp av Snapseed från Google kan du göra dina fotografier snyggare. Förutom verktyg för att beskära eller räta upp bilderna får du tillgång till mängder av filter.

Läs även: Skippa Photoshop – här är bästa fotoappen till din Iphone och Ipad just nu

Google Maps

31. Google Maps

Om du av någon anledning inte gillar Apples kartor kan du ladda ner Google Maps. Appen är bra att ha när du planerar att resa någonstans eller när du helt enkelt vill bli bättre på geografi.

Google Translate

32. Google Översätt (Google Translate)

Ett annat bra verktyg när du reser är Google Översätt. Appen gör ett bra jobb med att översätta texter (och skyltar) till och från de flesta av världens språk.

Flipboard

33. Flipboard: Your Social News Magazine

I väntan på att Apples nyhets-app släpps i Sverige kan du använda dig av Flipboard: Your Social News Magazine. Appen samlar in nyheter från en lång rad olika källor, inklusive Twitter, Facebook, Google, Linkedin och Instagram. Du kan enkelt anpassa innehållet efter eget tycke och smak.

Hitta min Iphone

34. Hitta min Iphone

Trots namnet är det inga problem med att använda appen Hitta min Iphone även för att hitta en borttappad Ipad (eller Ipod Touch för den delen). Knappa in ditt användarnamn och lösenord, sen får du veta var enheten befinner sig.
Missa inte: Kom igång med Hitta min Iphone

Itunes U

35. Itunes U

Med hjälp av Itunes U får du fri tillgång till kursmaterial och föreläsningar från skolor och högskolor runt om i världen. Rena rama guldgruvan för dig som vill lära dig saker och ting.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning

Apple iPad 9.7" 32GB Pris vid test: 3940 kr.

Bästa pris just nu: 3785 kr