Gumdrop Marine and Industry

1. Gumdrop Marine and Industry

Om du tänker ta med dig din Ipad Air på en båttur är Gumdrop Marine and Industry ett bra val, särskilt som fodralet täcker både skärmen och kontakterna. Dessutom är det möjligt att sätta fast rubb och stubb på båten med hjälp av ett fäste.
Passar till: Ipad Air
Pris: Cirka 850 kronor

Griffin Survivor Case

2. Griffin Survivor Case Air

Griffin Survivor Case används av det amerikanska försvarsdepartementet, så det borde klara av en hel del tuffa tag. Fodralet erbjuder skydd mot regn, blåst och damm, men även vibrationer. Därför är det ett populärt val även bland industriarbetare.
Passar till: Ipad Mini och Ipad Air
Pris: Cirka 540 kronor.

Drycase

3. Drycase

Drycase är egentligen inget fodral, utan en vakuumförseglad påse som du stoppar in din Ipad i. Efter att du har pumpat bort all luft ur påsen klarar plattan av att stå emot både vatten och sand, något som gör Drycase till ett bra val för dig som vill surfa på stranden.
Passar:  Alla modeller av Ipad
Pris: Cirka 765 kronor

Ballistic Tough

4. Ballistic Tough

Vill du ta med dig din Ipad Pro på äventyr rekommenderar vi Ballistic Tough, ett robust fodral med utstickande hörn. Ett medföljande stativ gör det möjligt att använda plattan i stående läge.
Passar till: Ipad Pro
Pris: Cirka 610 kronor

Otterbox Defender

5. Otterbox Defender

Otterbox Defender skyddar större delen av din Ipad, men inte hemknappen, kamerorna eller Apple-loggan på baksidan. Resultatet är ett fodral som inte ser lika klumpigt ut som många av alternativen.
Passar till: Ipad Air och Ipad Mini
Pris: Cirka 840 kronor

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple iPad Pro 32GB Pris vid test: 8570 kr.

Bästa pris just nu: 7555 kr