Att Apple ska lansera en streamingtjänst har varit ett hett rykte i flera år nu, och inte lär det bli mindre skriverier efter att New York Post gått ut med att Apple för diskussioner med Time Warner – företaget där bland annat HBO, CNN och Cartoon Network ingår – angående ett eventuellt uppköp. Än så länge är det obekräftade uppgifter, men New York Post skriver att Time Warner-chefen Jeff Bewkes har en viss press på sig att få snurr på HBO, och att just Apple håller ett extra öga på eventuella möjligheter till att köpa upp tv-jätten.

Missa inte: Insnöad i helgen? Här är sex grymma tv-serier

Det är inte första gången det ryktas om att Time Warner vill sälja. 2013 ville filmjätten 21st Century Fox köpa upp bolaget, men den affären sprack.

Exakt hur en kommande streamingtjänst från Apple ska se ut är än så länge oklart. Bland annat har det rapporterats om att Apple snarare vill sätta ihop ett paket med olika tv-kanaler, och som kunderna ska kunna strömma till sina olika Apple-enheter. Vi hoppas hur som helst få anledning att återkomma i ärendet framöver.