Vi fick se många intressanta IOS-prylar på den gigantiska CES-mässan i Las Vegas. Nedan listar vi nio av MacWorld-redaktionens favoriter för Iphone, Ipad och Ipod Touch.

Ampware

1. Ampware

Ampware är ett fodral för Iphone med en inbyggd vev. Dra ut handtaget och veva i fem minuter, så får du en hel timme batteritid. På köpet får du lite extra motion.

Aud Air

2. Aud Air

Aud Air är en bärbar högtalare som låter dig strömma musik via wifi eller bluetooth. Om du skaffar flera exemplar kan du välja mellan att höra samma musik i hela ditt hem eller höra olika låtar beroende på i vilket rum du befinner dig.

Mysight 2K

3. Mysight 2K

Det tar knappt en minut att ställa in den smidiga övervakningskameran Mysight 2K, sedan kan du hålla koll på ditt hem var du än befinner dig i världen. Om kameran upptäcker oväntade rörelser eller ljud spelas en video på tio sekunder in och skickas till din Iphone eller Ipad.

Locksmart Travel

4. Locksmart Travel

Locksmart Travel är ett bluetooth-baserat hänglås för dina resväskor. För att öppna låset behöver du använda dig av en speciell app på din Iphone, Ipad eller Ipod Touch. 

Olloclip Studio

5. Olloclip Studio

Olloclip Studio erbjuder en mängd prylar för dig som använder din Iphone som kamera. Här ingår både stativ, skyddsfodral, fästen, tillbehörsadaptrar och ett verktyg som hjälper dig att fotografera med endast två fingrar.

Polar Balance

6. Polar Balance

Polar Balance är en smart våg som skickar dina data direkt till appen Polar Flow som finns för både IOS och Android. Med hjälp av produkten kan du inte bara hålla koll på vikten, utan även få praktiska råd om träning och matvanor.

Powerbiner

7. Powerbiner

Med hjälp av Powerbiner kan du ladda upp nästan vilken pryl som helst med ytterligare 3000 milliamperetimmar. Produkten är av någon anledning utformad som en karbinhake, men så länge den gör vad den utlovar är vi nöjda.

Quickpod Power Grip

8. Quickpod Power Grip

Quickpod Power Grip är en selfiepinne med inbyggt batteri som ger dig upp till tio timmar längre batteritid. Produkten kan användas med både Iphone, Gopro och andra kameror.

Timp Bags

9. Timp Bags

Letar du efter en vädersäker väska till din Ipad eller Macbook kan du ta en närmare titt på Timp Bags. Väskan är speciellt preparerad för att skydda din elektronik från vädrets makter. Den finns även som ryggsäck och i flera olika storlekar.