Smart Cover

Ipad Pro Smart Cover – enkelt och bra skydd av skärmen

Apples enkla Smart Cover är det mest grundläggande skyddet av Ipad Pro. Det fungerar precis som på de mindre Ipad-modellerna – fästs med magneter och kan vecklas ihop. När du lyfter på locket vaknar paddan och när du stänger det slocknar skärmen direkt.

Det är lätt att missa Smart Cover med tanke på nya häftiga Smart Keyboard, men den kostar betydligt mindre och är lika bra på att skydda skärmen.
Pris: 649 kronor

Smart Keyboard

Smart Keyboard – snyggt men finns inte på svenska

Apple lanserade flera nya tillbehör med Ipad Pro och många kunder har valt det här. Smart Keyboard är ett kombinerat fodral som skyddar skärmen på paddan precis som Smart Cover, och ett fullstort tangentbord för att skriva effektivare. Det ansluts dessutom med en ny smart kontakt.

Synd bara att det hittills bara finns med amerikansk tangentsättning. Och att det tar en månad att få hit det.
Pris: 1 795 kronor

Silikonskal till Ipad Pro

Silikonskal till Ipad Pro – dyrt

Apple säljer även ett kompliment till Smart Cover i form av ett silikonskal som skyddar baksidan av Ipad Pro. Det täcker även hörnen och har uttag för kontakterna och knapparna, men det känns som att Apple har tagit i lite väl mycket på priset. Ska du ha både detta och Smart Cover får du hosta upp över 1 500 spänn.
Pris: 895 kronor

Logitech Create

Logitech Create – bästa alternativet till Smart Keyboard

Apple är inte ensamt om att tillverka tangentbord så klart, och inte heller att använda Ipad Pros nya smarta kontakt som kan ge ström och koppling mellan paddan och ett tangentbord så att det inte behöver bluetooth. Logitechs Create är ett annat alternativ, som både skyddar fram- och baksidan på paddan och dessutom har ett bättre tangentbord än Apples. Till ett lägre pris.
Pris: 1 590 kronor

Catalyst Case

Catalyst Case för Ipad Pro – vattentätt

Catalyst Case har inte börjat säljas än, men vi tar med det i alla fall eftersom det är det första vattentäta fodralet för Ipad Pro. De flesta kommer förmodligen hålla sina paddor på armslängds avstånd från allt vått, men för de som jobbar omkring vatten (eller har småbarn) kan det vara en bra investering.
Pris: Inte presenterat än

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning