Steve Jobs
Steve Jobs sa ofta "It just works" om det han presenterade.

7. Det bara fungerar 

Apple ser till att välja de mest lämpade komponenterna till sina datorer, något som bidrar till helheten. För att få ut maximal prestanda och minimera energiförbrukningen gör Apple optimeringar via mjukvara, något som innebär att en systemuppdatering kan leda till längre batteritid eller en tystare dator.

Den negativa aspekten av Apples val av komponenter är att det inte alltid går att byta ut dem på egen hand. Vill du ha möjligheten att byta komponenter som hårddisk och minnen får du se till att välja rätt modell redan från början. Är du osäker på vad som gäller kan du kolla upp det på nätet eller fråga i affären.

I och med att Apple har valt vilka komponenter som erbjuds finns även alla nödvändiga drivrutiner inbyggda i systemet. Köper du Mac-kompatibla produkter är det ytterst sällan som du behöver installera några drivrutiner, det oavsett om det handlar om skrivare, scanner eller kameror.

Om du mot all förmodan skulle få trubbel, så finns MacWorlds fantastiska forummedlemmar (Ni är bäst!) som gärna hjälper till att få er på rätt köl igen. Med snart 70 000 medlemmar finns det garanterat någon som kan hjälpa dig. Kika in och registrera dig på vårt forum vetja! (gratis så klart)

Apple MacBook Pro - 2,7GHz DC 8GB 128GB 13"

Bästa pris just nu: 12490 kr