Rayman Adventures

Rayman Adventures
Plattformsspelen i Rayman-serien har hängt med länge på Apples olika plattformar och TV OS är inget undantag. I Rayman Adventures måste Rayman tillsammans med vikingen Barbara rädda Incrediballs.

Shadowmatic

Shadowmatic
Ett pusselspel där du måste placera och forma olika 3d-objekt för att kasta en skugga som ser ut som något annat på väggen, ungefär som skuggdjur du formar på sängkammarväggen.

Sketch Party TV

Sketch Party TV
I Sketch Party kan hela familjen ansluta med varsin Iphone eller Ipad och spela bildcharader. Det har tidigare gått med Airplay, men blir bättre med en riktig app så att du slipper lagg och andra störningar. Finns i både gratis- och betalversion.

Transistor

Transistor
Utvecklarna på Supergiant Games gjorde tidigare Bastion, som också fått mycket goda omdömen. Du spelaren sångerskan Red, som innehar ett märkligt vapen kallat Transistor som har ”magiska” krafter.

sonic

Sonic the Hedgehog

Segas spelklassiker debuterade på Mega Drive men har sedan dess släppts till en uppsjö plattformar och Apple TV är inget undantag. Spelet rekommenderas dock att spelas med en handkontroll då Siri-kontrollen inte alltid är särskilt precis.

duck

Ducktales

Remaken av den gamla NES-klassikern hittade hem till Apple TV förra året och precis som i fallet Sonic, rekommenderar vi att använda en handkontroll för behagligare spelupplevelse.

Apple TV 32GB (4th Generation) Pris vid test: 1610 kr.

Bästa pris just nu: 1590 kr