Alto's Adventure

Alto's Adventure
Alto's Adventure är ett skidåkningsspel som till spelsättet påminner en del om Iphone-klassikern Tiny Wings. Din uppgift är att åka ner för backen och undvika farliga hinder som stenar och klippor. Under tiden ska du samla mynt och diverse power-ups. Har du spelet även på din Iphone eller Ipad kan du glädjas över att poängen synkroniseras med hjälp av Icloud.

Afterpulse

Afterpulse

Afterpulse är en riktigt välgjord förstapersonskjutare med imponerande grafik. För att njuta fullt ut av spelet bör du investera i en handkontroll, sedan är det bara att panga på för fulla muggar.

Asphalt 8 Airborne

Asphalt 8 Airborne
Ett av de populäraste bilspelen för IOS. Du kan spela med upp till tolv andra spelare, men tyvärr har Gameloft inte lagt till lokal multiplayer på delad skärm vilket annars hade varit perfekt framför tv:n.

Badlands

Badland 2
Uppföljaren till den moderna indie-klassikern Badland är ett av de snyggaste spelen som har gjorts, och vad passar då bättre än att njuta av det på en stor platt-tv?

Första spelet är även det minst lika bra idag, och du får dem båda för under hundralappen.

Beach Buggy Racing

Beach Buggy Racing
Har du inget nintendo medn vill spela något som liknar Mario Kart kan du testa den här klonen för IOS och numera TV OS. Utnyttjar Metal-ramverket för maximal grafikprestanda.

Bean Dreams

Bean Dreams
Plattformsspel som drömmer sig tillbaka till 80-talets Nintendo. Blir förmodligen betydligt bättre med en handkontroll.

Beats Sport

Beat Sports
Beat Sports kombinerar musik och sport på ett nytt sätt och spelas med den nya fjärrkontrollen. Kan kort och gott beskrivas som Apple TV:s motsvarighet till Nintendos Wii Sports.

Beneath the Lighthouse

Beneath the Lighthouse
Närmast psykedelisk 8-bitarsgrafik är det här hyllade plattformspusselspelets signum. Istället för att flytta din avatar snurrar du på världen som omger den.

Breakneck

Breakneck
Endless runner i form av science fiction-racer när du flyger en svävare i en farofylld värld invaderad av utomjordingar. En unik twist är att landskapen förändras varje dag så att du inte kan spela samma ”bana” om och om igen.

Crossy Hero

Crossy Road
Det omåttligt populära Crossy Road har laddats ner 100 miljoner gånger och blir ett av de första spelen till Apple TV. Utvecklarna har tagit fram en unik ny funktion: Multiplayer. Flera spelare kommer kunna sitta i soffan och lira tillsammans (med eller mot varandra).

Crossy Road finns även i en Disney-upplaga där fågeln är utbytt mot kända karaktärer. Varför nöja sig med ett av dem när du kan ta båda två?

Apple TV 32GB (4th Generation) Pris vid test: 1610 kr.

Bästa pris just nu: 1590 kr