Ett av de häftigare klockdockar-alternativet är Nomads Pod, som finns i Space Gray och Silver. Nomad gör smarta prylar överlag, som deras nyckelringsladdkabel exempelvis, så den här var vi bara tvungna att testa.

Lättast beskrivs Pod som en mindre rundad hockeypuck. Finishen är finborstad aluminium och undersidan är gummitäckt så att Pod står stadigt.
Inuti Pod finns ett 1 800 mAh-batteri, som du kopplar in din Apple Watch-laddare till, genom att snurra kabeln runt spolen i mitten, och sedan plugga i usb-kontakten. Allt detta döljs av det magnetfästa locket, så allt du ser är din aluminiumpuck samt toppen av Watch-laddaren i mitten. Snillrikt och smart.

Så hur länge räcker 1 800 mAh för en Apple Watch? Tja, det blir ett par fulla laddningar, ungefär tre stycken realistiskt sett, eftersom batteriet dras ut lite när du inte använder din Pod med. Pod laddas via usb, och har du den inkopplad medan du laddar din Watch så laddas klockan först, sedan Pod-batteriet. Kort sagt är det här en häftig liten pryl, men inte så självklar på nattduksbordet dessvärre.

Fakta: Nomad Pod
Funktion: Apple Watch-laddare
Mer info: hellonomad.com
Pris: Cirka 500 kronor


Snygg finish
Tydlig indikator om batteristatus på sidan
Finurlig design döljer laddarens kabel


Batteriet dras ut lite väl snabbt
Den medföljande laddkabeln är väldigt kort
Ganska dyr

7

4 ytterligare dockor att kika på

Det börjar bli väldigt gott om dockor till Apple Watch. De flesta är blott ställ, men vissa - likt Nomad Pod - agerar batteri också. Gemensamt för dem alla är att de inte inkluderar någon Watch-laddare, den måste du ha själv. Låt oss titta på några till.

Block Wireless Charging Dock

En långbänk till din Apple Watch – Bloc Wireless Charging Dock

Boostcase erbjuder en lite annorlunda docka, Bloc. Istället för ett ställ så är det en avlång aluminiumhistoria som du lägger din klocka på. Finns i grå, silver, och trä, samt har ett inbyggt batteri som ska kunna ladda din klocka fullt fyra gånger.
Läs mer här