Gemensamt för de flesta ställ nämnda här är att de inte inkluderar någon laddare, en sådan måste du alltså ha redan. Lyckligtvis är laddaren vanligtvis lätt att få loss, om du behöver ta den med dig men vill lämna stället hemma, men klart bäst är förstås att köpa en extra.

Magnetisk laddningsdocka till Apple Watch

Designad som ett flygande tefat - Magnetisk laddningsdocka till Apple Watch

Apples eget ställ passar samtliga modeller av Apple Watch och har en snygg design som påminner om ett flygande tefat i mindre skala. I mitten finns en magnetkontakt som håller klockan på plats medan den laddas. Du kan välja mellan att ha magnetkontakten uppfälld eller nedfälld, det förstnämnda är att rekommendera om du vill använda din Apple Watch som väckarklocka.
Pris: 849 kr

Köp här
Native Union Anchor

Kvalitet till lågt pris - Native Union Anchor

Vill du ha ett litet, men funktionellt ställ kan du med fördel välja Native Union Anchor. Tillbehöret är inte mycket större än själva klockan, något som gör att det får plats även på trånga utrymmen. Om du vill kan du även fästa stället på väggen, vilket gör att det tar ännu mindre plats. Priset är riktigt lågt, något som gör det till ett bra val för dig med en begränsad budget.
Pris: 299 kr

Köp här
Belkin Valet Charge Dock

För både Apple Watch och Iphone - Belkin Valet Charge Dock

Har du en Apple Watch har du säkerligen även en Iphone och då kan det kännas onödigt att ha två separata ställ. Belkin Valet har en rektangulär bas med en strömkabel på baksidan och en lightning-kontakt på ovansidan. Mitt på enheten finns en T-formad stång med två armar där den ena armen fungerar som ett stativ för din Iphone, medan den andra har en induktionsladdare för Apple Watch. Det enda vi kan klaga på är det höga priset, å andra sidan kostar ju klockan en slant med.
Pris: 1 290 kr

Köp här
Twelve South Forté

Svävande elegans - Twelve South Forté

Twelve South kan konsten att utforma eleganta tillbehör och Forté är inget undantag med sin blandning av krom och läder. Stativet passar samtliga modeller av Apple Watch och tack vare utformningen av armen ser det ut som om klockan svävar fritt i luften.
Pris: 639 kr

Köp här
Nomad Stand

Minimalistiskt ställ i aluminium - Nomad Stand

Nomad Stand är ett minmalistiskt ställ för Apple Watch som består av ett enda stycke böjt aluminium. Klockan vilar på stativet i en vinkel och hålls på plats av den magnetiska laddningskabeln. Färgerna du har att välja mellan är rymdgrått och silver.
Pris: 549 kr

Köp här
Calypso Timeless Moment

Ställ av italienskt läder - Calypso Timeless Moment

Vill du ha känslan av lyx kan du satsa på Calypso Timeless Moment, en laddningsstation som är gjort för hand av italienskt läder. För att hålla klockan på plats används magneter, så du behöver inte oroa dig för att den ska trilla av. Du kan välja mellan fyra olika färger, närmare bestämt orange, svart, vitt och bordeaux-rött.
Pris: Cirka 1 500 kr

Köp här
Twelve South Hirise
Twelve South Hirise satsar på silver och mörkgrått. Stilrent.

En av pionjärerna – Twelve South Hirise

Twelve South är ett säkert kort vad gäller tillbehör till dina Apple-prylar. Deras Apple Watch-ställ Hirise var bland de första att komma ut på marknaden, och det är ett stabilt alternativ som finns i mörkgrått eller silver. Naturligtvis passar Hirise alla Watch-modeller.
Pris: Cirka 500 kr

Dodocase Charging Stand
Dodocase Charging Stand, för den som diggar valnöt.

Stabilt och klassiskt – Dodocase Charging Stand

Är du ute efter något mer klassiskt så är Dodocase Charging Stand ett bra, men kostsamt, alternativ. Stället är helt i valnöt, med infällda skåror för din Apple Watch-laddares kabel. En stålbas gör att Dodocase Charging Stand står stabilt på bordet.
Pris: Cirka 860 kr

Köp här
Mophie Watch Dock
Mophie Watch Dock balanserar stiligt klockan.

Aluminium och läder i skön kombo – Mophie Watch Dock

Mophie är mest kända för sina usb-batterier och batteriskal, men de gör annat också. Som till exempel stället Watch Dock. Här möter aluminium läder i en stilren kombination, utan att bli klumpig eller överdådig på något vis.
Pris: Cirka 600 kr

Köp här

 

Elago W Stand
Elago W Stands termosform gör att den passar i bilens mugghållare.

Döljer sladden och fungerar i bilen – Elago W Stand

Vill du sätta din Apple Watch på en piedestal så är Elagos W Stand det självklara valet. Den här rejäla tingesten är gjord i aluminium, och döljer din laddares sladd genom att föra den genom själva enheten. Dessutom ska W Stand passa i mugghållaren i bilen, bara en sådan sak!
Pris: Cirka 260 kr

Elago W Stand

 

Griffin Watchstand
Griffin Watchstand tar även hand om luren.

Ger stöd även åt Iphone – Griffin Watchstand

Om aluminium (eller trä) inte är din kopp te så kanske något plastigare Watchstand från Griffin tilltalar. Det är ett ganska smart ställ, som fungerar lika väl oavsett vilket håll du vill ha din Apple Watch på. Dessutom fungerar basen som ett litet ställ för din Iphone, vilket är ett plus.
Pris: Cirka 350 kr

Köp här