Windows

Men... Windows-versionen suger ännu hårdare

Som om Itunes inte var illa nog på Macen finns det något som är ännu värre – Windows-versionen. Om du har tvingats stå ut med den vet du vad vi menar. Alla ovanstående problem är sig lika men dyker upp oftare. Det finns egentligen bara ett par saker den duger till, och det är bara för att det inte finns några alternativ: Återställa en IOS-enhet och synka drm-skyddat material du har köpt på Itunes Store. Till råga på allt gillar den att installera saker du inte frågat efter som Quicktime och Safari.

Några bättre alternativ:

För att organisera musik
Har du ett stort musikbibliotek som du fortfarande mest använder från datorn och inte vill ha med Itunes att göra längre finns det flera alternativ. Gratisprogrammet Doubletwist är ett alternativ. Fidelia, som kostar en slant, är betydligt mer avancerat och vänder sig mot de som fnyser åt mp3 och bara vill ha det bästa.

För att strömma filmerna
Beamer heter programmet som fixar att strömma alla dina filmer till Apple TV. Du kan även ladda ner VLC som finns till IOS och Apple TV 4.

För att säkerhetskopiera din Iphone och Ipad
Iclouds backupfunktion är enklare och har inte alls samma felfrekvens som Itunes. För de flesta fungerar den minst lika bra som Itunes.

Det finns faktiskt även andra program som fixar en backup, som Imazing. Vi rekommenderar även Wondershare Tunes GoCopytrans (enbart för PC) som alla sparkar rumpa med Itunes.

Istället för Icloud
Och skulle du inte ens vilja peta i Icloud Drive är både Google Drive och Dropbox utmärka alternativ.