Mest läst just nu

MacWorld

Force Touch
"Iphone 6S kommer utrustas med Force Touch"

Meny

Håll debatten levande

Frågor om vårt kommentarsystem, se vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Tim Cook lovar nya Apple-produkter

Spel

2013-02-27 22:15

Nästa stora grej för apple blir spel. Eller rättare sagt en burk man kopplar till tv:n för underhållning var av spel är den stora grejen. Dvs en PS4/XBOX killer. Troligen även en eller ett par skärmar lämpliga för vardagsrum.

Ozymandias

Spel

2013-02-27 22:54

Kan mycket väl tänka mig en AppleTV med tillräckligt bra spec:ar för spel och strömma media.

Johan Y

Spel

2013-02-27 23:12

Den har tillräckligt bra specar för spel redan (AppleTV är i princip en iPhone utan skärm och telefondel), det är bara fråga om vilka spel.

Peekaboo

Spel

2013-02-28 12:13

Den nuvarande Apple TV ligger väl lite efter nuvarande iPhone/iPad men om man med nästa generation uppgraderar den med samma hårdvara som kan förmodas komma i nästa iPad/iPhone så är det ju gott och väl för en hel del bra och snygga spel. Kommer nog inte konkurrera med PS4 och kommande Xbox men Wii kan ligga risigt till bland casual gamers och barnfamiljer.

ppson

Spel

2013-02-27 23:16

Jepp, jag delar din förutsägelse fullständigt.

Barbapappa

En iOS-kamera?

2013-02-28 01:02

Det vore intressant med iOS för systemkameror. Jag skulle gärna se en spegellös digitalkamera med lite mer prestanda än vad iphone eller för den delen Galaxy S3 har. Det finns ju redan en del bra kameror med Android OS och jag kan inte begripa varför Apple skulle låta Android-kamerorna få leka ensamma. Trevliga appar som matchar den fotoinriktning och det behov man har skulle sen vara tillgängligt via iTunes att ladda ner till kameran. Det skulle säkert även sätta lite mer fokus på Aperture.

Jag har kanske missat något men tror mig inte ha sett någon sån kamera från Panasonic. Här skulle i så fall ett samarbete mellan Apple och Panasonic kanske kunna vara en möjlighet. Bägge företagen vill ju gärna ge sina användare en upplevelse av kvalitet och enkel hantering.

BeBest

En iOS-kamera?

2013-02-28 06:18

"Det vore intressant med iOS för systemkameror. Jag skulle gärna se en spegellös digitalkamera med lite mer prestanda än vad iphone eller för den delen Galaxy S3 har"

Systemkamera med bättre prestanda än iPhone och SGS3.. Med prestanda menar du?

sprite

En iOS-kamera?

2013-02-28 12:17

Tror inte Apple ger sig in på systemkameror i första taget, och inte heller kompaktkameror för den delen. En "uppkopplad" kamera med appar är helt enkelt en för nischad produkt. De nöjer sig nog med att förbättra den inbyggda kameran i iPhone.

ppson

En iOS-kamera?

2013-02-28 10:21

Med prestanda menar jag att kamerans ska vara fullt ut jämförbar med kameror en bit över instegsnivån för systemkameror från de vanligaste kameratillverkarna. Det ska helt enkelt vara en systemkamera för den målgrupp som satsar på annat än sociala media, party- och sikta-och-tryck-nivån, som enligt mitt tycke är mobilkamerans suveräna hemmaplan.

Jag anser inte att mobilkameror har nått dit än även om de bästa nog i många avseenden kan matcha de medelbra eller bästa kompaktkamerorna. Bland de senare finns nu flera med Android och bättre kameror än så väntas inom en snar framtid.

Har Apple råd att lämna den flanken obevakad även om man faktiskt och välförtjänt kan stoltsera med en Oscars-belönad film filmad med iPhone?

BeBest

En uppdaterad Mac Pro.

2013-03-01 12:12

En uppdaterad Mac Pro borde vara det mest prioriterade just nu från Apple.... Ja det bryr sig säkert om pro marknaden men då måste de ju visa det också :)

linnarsson

En uppdaterad Mac Pro.

2013-03-01 15:11

+1

Totte_A

Comments powered by Disqus
Steve Jobs

MacWorld

Nu ska den sanna historien om Steve Jobs berättas

Apple Watch

MacWorld

Apple Watch kommer till Europa i april

MacWorld

Bilder

Apple släpper publik beta av OS X 10.10.3


MacWorld

Puff

Stache gör bokmärken bra igen


MacWorld

Apple Watch

Så ska batteritiden i Apple Watch förbättras


PC för Alla

Här är Samsungs konkurrent till Apple Pay

Här är Samsungs konkurrent till Apple Pay


MacWorld

Apple hyllar Iphone 6 med nytt bildgalleri

Apple hyllar Iphone 6 med nytt bildgalleri