Buzzcard är en ny videotjänst som låter dig skapa videoklipp med bättre företagsprofilering. Tjänsten är en kombination av en app för iOS tillsammans med en webbtjänst som du laddar upp dina inspelade videoklipp till.

Tjänsten vänder sig framförallt till mindre företag och proffsbloggare som publicerar många videoklipp i sin blogg eller podcast via Youtube. När de inspelade videoklippen laddas upp till Buzzcard kan du lägga till din logotyp och webbadress som visas i något av hörnen i dina videoklipp.

Liknande effekter kan åstadkommas i exempelvis iMovie genom att lägga till en överlappande bild. Buzzcard gör det emellertid mycket enklare och helt automatiskt när du laddar upp dina videoklipp.

Tjänsten kostar 10 dollar i månaden om du betalar ett år i förskott, motsvarande 65 kronor. Betalar du månadsvis kostar tjänsten 95 kronor i månaden. Du kan prova tjänsten helt gratis i en månad och appen för iOS finns att ladda ned gratis i App store.

Buzzcard håller även på att ta fram en proffsversion av tjänsten som kommer att kosta mellan 20 och 25 dollar per månad. Proffsversionen kommer att erbjuda möjligheten att kombinera flera olika videoklipp, bilder, animationer och text.