Mest läst just nu

MacWorld

Apples tangentbordspatent
Apple utvecklar tangentbord med multitouch

Meny

Håll debatten levande

Frågor om vårt kommentarsystem, se vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Apple svarar på analytikernas frågor

"världens bästa produkter"

2013-01-24 08:10

Från företaget vars telefoner varken går att få med 4G eller HD-upplösning på skärmen. Lol!

Apples problem är att de fortfarande tror att det är 2007 och inte fattar att deras produkter blivit omkörda av konkurrenterna.

https

"världens bästa produkter"

2013-01-24 09:41

Eller en kamera som tar sämre bilder än en engångskamera köpt på Kiviks marknad, en kartapp som kan innebära fara för den som använder den, höjden av innovation är en extra rad ikoner...

En Din Ding Värld

"världens bästa produkter"

2013-01-24 11:13

Som vanligt en massa kommentarer från folk som aldrig har haft en iPhone, men ändå hatar Apple så mycket att ni inte kan hålla er borta... det är sorgligt...

Dessutom kommer ni med argument som väldigt få iPhoneägare skulle hålla med om... iPhone har den bästa mobilkameran jag någonsin har använt. Jämförde för några månader sedan 4S bilderna med bilder från en kollega som hade en Nokia-mobil med 40 Mpx, och iPhonen tog bättre bilder än den. Färger och allt blir generellt mycket bättre på en iPhone.

Niclas F

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 11:42


"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:30

Vad har du för belägg att Niclas F är en slav? Niclas uttryckte vad jag förstår en en subjektiv åsikt om bilderna blev tagna med två olika telefoner. Vi har väl yttrandefrihet och frihet att tycka vad vill? Yttrandefrihet förknippas inte med slaveri. Om du tycker kameran är kass i i5:an så måste väl inte Niclas tycka samma sak eller? Tycker du, slaviskt, att alla som säger säger något positivt om Apple är slavar?

Förbannad användare

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 14:37


(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 13:47


(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 14:33


(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 14:28


"världens bästa produkter"

2013-01-24 15:25

Oj, jag kanske borde sluta mata trollet... du spricker ju snart.

Men men, svara gärna... När har jag skrivit något om Android? Framförallt, när har jag skrivit något om Android i denna diskussionen? Jag hatar inte Android. Jag föredrar iOS framför Android, men det betyder inte att jag hatar Android; Det är du som är the hater här, inte jag... det är du som kommer med sandlådeargumenten.

Inte heller försöker jag övertyga andra som använder Android att dom ska gå över till iOS med en massa påhitt om hur dåligt Android är; Jag förstår att folk har olika preferenser, och därför väljer olika saker i livet. För mig och de flesta jag känner är iOS rätt, några av mina kompisar kör Android, men jag hatar inte dem för det, det är deras val och det berör mig inte vad dom väljer. Jag vet inte hur gammal du är, men mentalt och språkligt verkar du vara i övre tonåren... När du växt upp lite till och mognat mera mentalt kommer du kanske också förstå och framför allt kunna acceptera att alla inte ser världen som du gör.

Jag är väldigt nöjd med iOS och vill läsa artiklar som har med iPhone och det ekosystem som följer till att göra... Men det jag stör mig på varje gång jag läser en artikel om Apple är att kommentarerna fylls av Apple-hatare som dig, som måste klanka ner på allt som har med Apple att göra, trots att ingen har bett om er åsikt i frågan eller att det ens har med artikeln att göra... Och det som stör mig mest är när ni kommer med helt oskäliga påståenden som varken jag eller mina kompisar och kollegor alls känner igen från verkligheten... som t.ex. att just kameran i iPhone är helt värdelös, när ingen jag känner har upplevt den som det minsta dålig; och när vi själva testat så har den i vissa fall givit bättre bilder än Nokian i mitt tidigare exempel.

Er argumentationsteknik verkar bygga på att ni snappar upp artiklar om alla fel som hittas på senaste iPhonemodellen, och sen överdriver ni betydelsen av dessa fel in absurdum, och därefter hävdar ni att folk inte står ut med dessa felen och att det gör att iOS-användarna vallfärdar till just er plattform; samtidigt lyser det allt som oftast igenom i era inlägg att ni själva inte ens blivit berörda av felet, utan bara vidareförmedlar det ni läst andra skriva. Men självklart frågar man er har ni ägt telefonen, fast som tur va fått sålt den till en kompis eftersom ni inte stod ut med hur dåligt allt var, och nu har ni hittat hem till den rätta läran.

Som det du skrev om:

*Kameran: det enda problemet jag känner till som har tagits upp om just kameran är att bilden kan få med lila reflexer i direkt solljus. Jag har tagit över 4500 bilder med mina iPhones genom åren, och har noterat denna effekt en gång på min 4S, och det var efter att jag hade läst artikeln; hade jag inte läst artikeln hade jag antagligen aldrig märkt det... Lila reflexer i kameran är alltså ett ickeproblem för mig.

*Apple Maps: Jag är inte jättenöjd med kartorna som följer med till iOS, visst är 3D-funktionen häftig där den finns, men själva sattelitbilderna lämnar mycket att önska; men fine, jag har tagit ner Google Maps-appen istället, och använder de kartorna när jag behöver... Alltså är det ett väldigt litet problem för mig att standardkartorna inte är perfekta.

Men jag räknar inte med att du ska förstå... som jag skrev innan, likt religiösa fanatiker verkar du inte vara särskilt tolerant inför andra åsikter.

Niclas F

"världens bästa produkter"

2013-01-24 15:05

Varför hatar du Nokia då? Du har uppenbart aldrig använt något annat än apples telefoner så i din värde är de säkert bra. Dock har du fortfarande inte motiverat något av de fyra klagomålen annat än en patetisk kommentar om "bättre färger". Möt argumenten med fakta i stället för personangrepp. Du ger till och med själv förklaringar till varför ditt påstående inte stämmer. Försök igen eller håll tyst nästa gång.

True story

"världens bästa produkter"

2013-01-24 15:31

Jag hatar inte Nokia, en kollega hade en Nokia-mobil med 40+ Mpx kamera, och vi jämförde hur bra bilderna blev mellan denna och iPhone 4S, och i det lilla hobbytest vi gjorde blev iPhonebilderna bättre...

I många andra exempel slår säkert denna Nokians kamera iPhonens kamera, men det var inte det som var poängen här... poängen var att kameran i iPhone inte alls är så dålig som en Din Ding värld försökte framställa, dvs att den är sämre än en engångskamera från kiviks marknad.

Niclas F

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-24 17:12


"världens bästa produkter"

2013-01-24 18:24

"Och det häver du ur dig som om det vore ren fakta?"

Ho-ho-ho-ha-ha-ha-hihi....."andnöd"...."magknip"......

Detta var sannerligen en hel bergs-kedja i ett glas-palats som inte borde kastats :-)

Tjoflojt

"världens bästa produkter"

2013-01-24 23:05

Äh naturkatastrofer händer, det är inget vi kan påverka. Däremot finns ju inget som hindrar mig från att välja en telefon med HD skärm, lte, en kamera som inte förstör bilderna när solen skiner, kartor som inte sprider falsk information och mycket annat. ;-)

True story

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-25 09:31


"världens bästa produkter"

2013-01-26 18:40

Nu är det du själv som drar på som om det inte fanns något bättre än apples produkter i något fall, detta leder till att du blir ifrågesatt av ganska uppenbara skäl. Här vill man bara höra din åsikt om de funktioner vi talar om just nu och så börjar du dra upp brister från 90 - talet och tidigare som försvunnit för länge sen. Ska vi börja diskutera alla problem apple haft sedan 90 - talet när vi ändå håller på menar du?

I ditt fall hade det räckt med att säga att du är nöjd med produkten i sig, det är en personlig åsikt som inte behöver motiveras, samtidigt går du över på fula metoder och rasistiska begrepp som "din sort". Ska vi börja döma ut dig också då som en speciell sort, just nu passar du in i applesekten då du inte klarar av en seriös diskussion.

Är det låg kvalitet på artiklarna blir det låg kvalitet på kommentarerna, så enkelt är det. Du har bara inte insett vilken låg kvalitet det hålls runtom dig och blir därför upprörd över alla som råkar påpeka det för dig. Uppenbart vill du inte fortsätta diskutera och där håller jag med dig eftersom kvaliten på denhär tråden redan gått långt under gränsen för min del.

True story

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-26 22:27


"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:21

LTE stödet finns inte i Sverige än men i de flesta länder fungerar ju LTE på iPhone. Telenor har ju börjat köra tester på iPhonens frekvenser nu. Retina displayen är överlägsen allt annat jag sett. Har inte sett alla skärmar men den är bättre än det jag sett och du kan inte urskilja pixlarna så vad ska man med högre upplösning till? Vad det gäller kameran så är den riktigt riktigt bra tycker jag. Jag fotar vanligtvis med Canon 7D men iPhone är en mobil, väldigt tunn och lätt och tar såna bilder! Det är några som haft problem med lila sken på bilderna om man fotar mot solen, so what? De flesta mobilkameror boostar färger vilket du verkar tycka är fel. Om det gör bilden bättre så är det väl knappast negativt? Om du vill trycka upp dina mobilbilder tagna inomhus med bra kvalitet får du nog vänta några år till. En sån liten lins får inte in tillräckligt med ljus inomhus i lite mörker.

Feelip

"världens bästa produkter"

2013-01-24 09:44

Trots att Apples prylar är enkla att använda är det inte alla som förstår konceptet. Gör man inte det är det bara att köpa något annat. De är inte alltid först med nya tekniska specifikationer, kanske är det något annat som lockar miljontals nöjda användare?

Meniac

"världens bästa produkter"

2013-01-24 10:36

Jag kanske inte förstår, men spela upplösningen (dvs total antalet pixlar) någon roll efter en viss pixel densitet? Jag menar har man nytta av HD på en 3,5 tum skärm?

För övrigt är Apple inte lika med iPhone även om iPhone står för en ohälsosam stor del av Apple omsättning och vinst. Sammanslaget sitter Apple på en ganska bra katalog av produkter tycker jag. Både Macbook pro retina och senaste iMacen är top of the line. Inte på alla punker men säg mig vilken enskild produkt som är det?

Sedan är goda hårdvaruspecifikation inte like med bra användarupplevelser. Det finns ju massor av exempel på kraftig hårdvara som blir långsam och trist på grund av taskigt OS eller enskilda program. Dvs en specifikation säger ganska lite om hur en produkt fungerar i praktiken eller hur?

Förbannad användare

"världens bästa produkter"

2013-01-24 10:57

Ledsen men du kommer aldrig att lyckas förklara "användarupplevelse" för de mest inbitna tekniknördarna. Det finns de som hellre kör traktor än Ferrari för att traktorn har fler användningsområden. Att de sällan behöver en traktors alla möjligheter hör inte hit. Det handlar mer om att hata alla som har råd med Ferrari.

Meniac

"världens bästa produkter"

2013-01-24 11:04

+1000

Aaaarghh

Nä men Lamborghini

2013-01-24 11:46

Varför skaffa sig en Ferrari när man kan ha en Lamborghini traktor på gården?

@dy

"världens bästa produkter"

2013-01-24 11:48

Ja jisses, att man kan plöja i gåfart är ju det viktigaste som finns :-)

Älskar liknelsen.

Kan se den där gubben i snickarbyxor som fräste "Jag vill ha en riktig Post!"
framför mig....

GoflorpOSX

"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:11

Fast i det här fallet är ju iphone = Volvo 240. Trist, trygg, gammal och med en trogen skara hängivna fans.

Rotten_Apple

"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:19

Antagligen, men det är märkligt att hårdvara är så centralt medan mjukvara och design kommer långt ned. Design - OK att det inte prioriteras med mjukvara??? Jag har en vän som använder Samsung S3 och är glad för det. Jag klassar honom som supernörd där hans S3 är det minst nördiga i hans intresseområden. Han är dock väldigt imponerad av att Apple lyckas göra användbara telefoner på klen hårdvara (dvs två kärnor istället för 4). Han var imponerad av effektiviteten i iOS/A5/A6 kombinationen! Uppfriskande med någon som tänker längre en antal kärnor och Mhz. Nästa Samsung lur ska ha 8 kärnor ryktas det om. Ska de ha ett beräkningskluster i telefonen eller är Android ett mindre effektivt OS än iOS då de behövs 8 kärnor? Alternativt är 8 kärnor något marknadsförarna har kommit på för att sälja telefoner. Samma sak med HD upplösning i 400 dpi. Vad jag förstår så kan vi inte urskilja över 300 dpi.

Förbannad användare

"världens bästa produkter"

2013-01-24 18:11

8 kärnor kanske, men av olika typer, där 4 kärnor av kraftfullare slag används när resurser behövs och fyra av energisnålare slag används när inte lika mycket resurser behövs för att spara batteriresurser.
Men visst är det troligtvis så att en android-telefon kräver mer resurser, men det kan ju bero på saker som widgets och annan multitasking-funktionalitet än hos iOS. Och inte nödvändigtvis på grund av att OSet är sämre gjort (men det kan mycket väl vara så).


Att 720p och 1080p används har ju med standarder att göra, inte för att man nödvändigtvis behöver dom upplösningarna.
Om man håller sig till "standarder" så blir det lättare för utvecklarna, vilket kan vara något väldigt bra inom Android-världen.
Apple har ju bara ett begränsat antal upplösningar.
Annars så har ju HD upplösningar fördelar resursmässigt när det handlar om skalning, eller snarare att HD-video inte behövs skalas om, men frågan är om utbudet av HD video är tillräckligt vanligt.
Det sista skulle väl vara om man ansluter till en TV via HDMI, så skulle upplösningen vara kompatibel och alltså skulle innehållet på både mobil och TV vara identiskt, men än så länge är detta inte en vanlig företeelse (om det någonsin kommer bli).

Jon Holstein

"världens bästa produkter"

2013-01-25 15:39

Ja, jo... för det där med upplösningar i Androidvärlden funkar ju grymt!

Eller hur var det nu...

diiz

"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:36

Ferarri = Galaxy S3. Snygg, snabb och sexig.

Traktor = Iphone. Trygg, pålitlig och har sett likadan ut sedan 1800-talet.

t_ander

"världens bästa produkter"

2013-01-24 13:03

Vad bra att du förtydligade för oss. Så då är Ferarri den koreanska kopian på Ferrari som iPhonen motsvarar.

Tack för förtydligandet!

Hansbanan

"världens bästa produkter"

2013-01-24 14:41

http://faildesk.net/wp-content/uploads/2013/01/technology_market.jpg

En Din Ding Värld

"världens bästa produkter"

2013-01-24 14:53

Vad vill du säga med den bilden? "Jag älskar min fotoram?"

Meniac

"världens bästa produkter"

2013-01-24 17:16

Nyss var det ju en traktor, kan du inte skilja på en traktor och en ferrari borde du bli av med körkortet.

True story

"världens bästa produkter"

2013-01-24 13:43

Galaxy S3 är snygg? You must be joking! Den har bra hårdvara men det är inte allt. Apple har aldrig sagt att de har den bästa processor mm men deras produkter fungerar hur bra som helst. Många påstår att man hamnar i Apples ekosystem men om du kollar noggrann, är det inte samma sak Sony, Samsung, microsoft etc.. försöker göra? Skapa produkter som fungerar bra med företagets andra produkter? Problem är att här är det bara Apple som lyckades göra det. p.g.a detta Apple är "Devil" i andras ögon. Jag har många kompisar som äger S3, PC, Mac etc.. men jag har aldrig hört någon som säger "Jag älskar min Samsung". På andra sidan hörde jag flera gånger folk som säger "Jag älskar min mac". Det spelar ingen roll hur mycket du försöker övertyga dig, Plast är plast, ingen kan ändra på det.

SK

"världens bästa produkter"

2013-01-24 14:01

> hörde jag flera gånger folk som säger "Jag älskar min mac".

http://heltnormalt.aftonbladet.se/img/truth_facts/2012/11/20.jpg

qwerty321

"världens bästa produkter"

2013-01-24 16:59

Bara en tidsfråga innan it-talibanerna som som älskar att hata hamnar på den listan.

TruB

(Inlägget är borttaget av moderator)

2013-01-25 15:40


"världens bästa produkter"

2013-01-24 14:44

The RDF is strong with this youngster...

En Din Ding Värld

"världens bästa produkter"

2013-01-24 16:06

Hur kan man älska en pryl? Hoppas man att man kan föröka sig med den? "Titta här, min lilla bebis, jollrar för fullt, tio fingrar och tio tår, kamera med 5 MP och pekskärm..." :D

Du har inte använd annat än Appleprylar, eller? Jag har inga problem med att få min S3:a att fungera med mina datorer och TV... Fö så innehåller Appleprylar väldigt mycket plast de med...

En Din Ding Värld

"världens bästa produkter"

2013-01-25 15:41

Så du hatar dina prylar?

diiz

"världens bästa produkter"

2013-01-24 13:57

Om liknelser inte är din grej kan du nu köpa en riktig traktor på Mediamarkt:

http://www.idg.se/2.1085/1.488431/traktor-kraschade-in-i-media-markt

Meniac

"världens bästa produkter"

2013-01-24 12:53

Hmm.. jag är inte så säker att folk som köper iPhone skulle vara rikare än folk som köper andra telefoner. Idag är det väldigt lätt att köpa en telefon på avbetalning.

Förknippar folk verkligen iPhone som rikemansegendom?

En undersökning i Storbritannien ser annorlunda på saken:
http://www.idg.se/2.1085/1.378629/android-for-rika-iphone-for-fattiga

AnonymNr5

"världens bästa produkter"

2013-01-24 15:04

"En undersökning i Storbritannien ser annorlunda på saken:
http://www.idg.se/2.1085/1.378629/android-for-rika-iphone-for-fattiga"
Denna länk är en av de populäraste vapen som Android fanboys använder mest. Tyvärr den är inte skarp som början.
Det bara visar att de som är fattiga vill ha en premium model för att känna sig man tillhör där. Sådana trender kan man se även i Sverige. Jag visste inte att jag är så rik för att jag kunde köpa en Galaxy gio till min pojke. Om fattiga föredrar iPhone hade de haft försäljning i miljarder.

SK

"världens bästa produkter"

2013-01-24 15:46

I I-länder, som Sverige, är det ju bara larvigt att försöka få det till att det skulle vara priset i kronor som gör att man väljer Iphone eller inte. En del som äger Iphone vill nog gärna att det skall vara så, att man tillhör en lite exklusiv skara som har råd med en Iphone.

Tyvärr för dessa, det är inte fallet. Men visst, om du pratar U-länder så kan det nog stämma.

videopac

"världens bästa produkter"

2013-01-25 15:36

Ditt problem är att du tror att 4G eller HD-skärm är något som behövs för att det ska vara de bästa produkterna.

diiz

"världens bästa produkter"

2013-01-29 02:26

iPhone är inte ett problem arn hos Apple. Mellan tumme och pekfinger eller på en höft kan man säga att iPhone varit den mest framgångrika telefonen av alla på hela marknade någonsin! Den säljer fortfarande grymt bra. Vilken mobiltelefontillverkare som helst skulle vilja ha samma succé som Apple har och har haft med iPhone.

Du verkar inte förstå att iPhone-ägare, en enorm mängd mobil-ägare, är generellt nöjda med sin lur. Det visar också försäljningssiffrorna då det i rask takt strömmar till köpare, både nya och de som redan har haft iPhone.

Du tar några exempel och gör en höna av en fjäder. Om du tar ett steg tillbaka och anammar en mer hollistisk syn på iPhone bör det framgå att vad än Apple gör så uppskattas det av väldigt många. Du kanske tycker att HD-skärm is the shit på en mobil, men dra inga slutsatser om vad resten av smartphone-marknaden sätter för vikt vid det. Det samma gäller det andra du tar upp. Kartorna har varit ett stort problem för Apple. Det har frdan dryftats i media. Även Apple kan göra grava misstag bevisar det. Samtidigt kan man se att ett misstag av denna dignitet överskuggas av allt som Apple gjort rätt med iPhone. Tack vare App Stores sortiment är det dessutom en smal sak att tanka hem bättre kartor.

En sak som jag tror vissa tycker är föråldrat är resultatet av att Apple är något konservativa med mogna produkter. Apple förändrar inte något i onödan kan man säga. Vissa tycker nog det är behövligt med mer förändring än vad Apple gör med sin lur. Andra är mer fokuserade på funktionen än bling.

Du kan kanske gotta dig åt vad du nu än har för lur utan att behöva göra det genom att argumentera för vad du tycker är dåligt med iPhone. Din lurs egenskaper bör väl bära upp positivt oavsett vad andra lurar har för egenskaper? Eller ska man tolka det som att du så gärna skulle haft en iPhone i stället om bara kartorna och så vidare vore perfekta? En icke uppfylld våt iPhone-dröm typ?

John Stalberg

Svarar?

2013-01-24 08:22

Inte kommentera, "som jag inte kommer besvara" och "tänker jag inte svara på". Men OK, några svar blev det också.

Vilken kalender använder Apple? Sista kvartalet måste väl innehålla lika många dagar som året innan? Finns här måhända en spännande bug i iCal som jag missat? Ungefär som att Göteborg inte fanns i maps ...

hvCAD

Svarar?

2013-01-24 08:59

Det är inget märkligt alls och inget fel i kalendern. Ofta låter företag "fiscal year" eller budget år, sluta på samma veckodag. Detta gör att vissa år får 52 veckor och vissa 53 veckor ... eller då att sista kvartalet ibland blir 13 veckor och ibland 14 veckor.

Av samma skäl som vår egna kalender också ibland har en vecka 53. 2015 exempelvis kommer ha 53 veckor.

Thomas Lövskog

Svarar?

2013-01-24 09:15

Tack för förklaringen: lustig definition av kvartal. Förra året var Q1 25:e sept till 31:a dec, i år 30:e sept till 29:e dec.

Även 2015 kommer att ha 365 dagar, eller hur?

hvCAD

Svarar?

2013-01-24 09:44

Om vi (i Sverige har 53 veckor - och det skiljer från Amerikanerna här) beror egentligen på vilken veckodag vecka 1 på efterföljande år börjar på. Har för mig att vecka 1 är den första veckan med 4 dagar i. De år där den 1-3 januari är fredag till söndag har vecka 53. Så var det 2009 och så blir det 2015.

Thomas Lövskog

Svarar?

2013-01-24 10:16

Helt korrekt.

Ett alternativt sätt att se det på är att kolla torsdagen.

Om torsdag är 1'a, 2'a eller 3'e januari tillhör den veckan det föregående året, annars är det vecka 1 på det nya.

I USA räknas alltid den vecka som innehåller den 1'a januari som vecka 1.

VidfamneOriginalet

Svarar?

2013-01-24 16:46

Apples räkenskapsår slutar inte 31 dec. Det slutar i september.

Således blir Q1 avslutat i december.

Grundläggande bokföring...

Cindoris

Back to the roots

2013-01-24 09:58

Kanske skulle Apple gå tillbaka till ursprunget och satsa på hemmafruarna?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jlo7UzX504U

En Din Ding Värld

Intressant utfrågning.. Not

2013-01-24 10:22

Hade varit bättre om Tim Cook haft 5 min och sagt:
Hej vi kommer från Apple och vi är bäst och ni ska inte tro på alla rykten, även om hela vår strategi går ut på att få uppmärksamhet genom rykten. Vi har det bästa produkterna och allt går på alla sätt exceptionellt bra.

Sh0rty2

Intressant utfrågning.. Not

2013-01-25 15:49

Nämen Sh0rty, har du trollat så hårt så att du blev bannad och tvungen att skapa ett nytt konto?

diiz

Comments powered by Disqus
Meerkat och utmanarna.

MacWorld

Bästa appen för att strömma din video live med Iphone

Apples tangentbordspatent

MacWorld

Apple utvecklar tangentbord med multitouch

MacWorld

OS X Yosemite

Fjärde betaversionen av OS X 10.10.4 är här


MacWorld

TV

Därför dröjer Apples nya tv-tjänst


MacWorld

Indien

Foxconn vill bygga Iphone-fabrik i Indien


M3

mobil tillbehör kamera

9 roliga prylar för dig som plåtar med mobilen


IT24

Jony Ive

Jony Ive befordras - blir Apples designchef


MacWorld

10 tips för att komma igång med Lightroom

10 tips för att komma igång med Lightroom


Sajter om it & teknik

 • CIO Sweden It-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
 • Cloud Magazine Allt om cloud computing.
 • Computer Sweden Dagliga nyheter om it, telekom och affärer.
 • IDG.se De viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
 • Internetworld Allt om affärer på internet.
 • IT i vården Mötet mellan vård och it.
 • IT24 Affärerna och människorna i it-branschen.
 • M3 Sveriges prylsajt
 • MacWorld Allt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
 • PC för Alla Sveriges största och mest lästa datortidning.
 • Säkerhet24 Mötesplatsen för alla it-säkerhetsansvariga i Sverige.
 • TechWorld För it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
 • IT.Branschen Sveriges enda branschtidning för IT-återförsäljare.
 • Pitchbibblan Sveriges startups visar upp sig

Andra områden

 • Anbud24 För anbudsansvariga och bid managers.
 • CFO World Nätverket för Sveriges ekonomiproffs.
 • Lag & rätt Regler och verktyg för miljöproffs.
 • Miljöaktuellt Hållbar utveckling för proffs och beslutsfattare.
 • Studio För dig som producerar ljud och musik.
 • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng