Under veckan som gått har vi bland annat uppmärksammat ett antal buggar i iOS 6. Till exempel har det visat sig att en ny funktion kallad ”Smart App Banner” automatiskt aktiverar javascript på iPrylen, detta oavsett om användaren valt att avaktivera javascript i inställningarna.

Dessutom har många användare av iPhone 5 upptäckt att de fått sämre batteritid efter att ha uppdaterat systemet till version 6.0.2. Rekommendationen är att återställa mobilens inställningar om man drabbats.

I övrigt har nyhetsutbudet dominerats av rykten om kommande produkter. Bland annat hävdas det att Mac Mini i fortsättningen ska tillverkas i USA, något som borde innebära att priset på datorn höjs såvida inte Apple tummar på sina marginaler.

Vad gäller de bärbara Macarna sägs nya modeller komma i juni. Den stora nyheten är troligtvis en satsning på Intels Haswell-plattform, något som innebär en prestandaförbättring på omkring 10 procent.

När det kommer till iPad kan en ny modell släppas redan i mars, åtminstone om man ska tro en japansk blogg som visat sig ha minst sagt goda källor genom åren. Den stora nyheten här är att man minskar storleken på ramen, något som lär välkomnas av många.

Ett mer osannolikt rykte är att Apple håller på och tar fram en armbandsklocka i samarbete med Intel. Om uppgifterna stämmer skulle det kunna förklara varför man ändrat designen på iPod Nano så att den inte kan bäras på armen.

Avslutningsvis har våra vänner på AppTV tagit sig en närmare titt på utbudet av kartprogram för iPhone. Föga förvånande plockar Google Maps hem flest poäng.