Designa med dekaler
Med självhäftande dekaler kan du snabbt och enkelt byta utseende på din bärbara. Dekalerna tillverkas oftast i vinylfolie, finns i olika storlekar beroende på datormodell och är lätta att klistra på och ta bort. Det mest självklara är så klart att pimpa locket på datorn men det finns även dekaler som ska placeras på tangenterna och ytan du vilar dina handflator på.

Gelaskins
En aktör som funnits ett bra tag är kanadensiska Gelaskins. De säljer heltäckande dekaler med motiv av riktigt hög kvalitet. Vill du matcha så går det även att köpa de flesta av dekalerna till iPhone och iPad. Om du mot förmodan inte skulle hitta något som du gillar från någon av deras hundratals konstnärer kan du skapa dina egna dekaler i sajtens online-verktyg.
http://mw24.se/1h7


Gör ett eget skin
Att fixa en egen dekalbild på Gelaskins sajt är superenkelt. Här utgick vi från en egen semesterbild från 2012. Det tog mindre än 30 sekunder från att bilden laddats upp till att beställningen var genomförd.

Brillorna på – Macstickrs
En sajt som har specialicerat sig på små fiffiga klistermärken som gör att Apples logo får lite mer karaktär med ett välansat skägg och ett par glasögon. Du som känner att din Mac behöver hipsterfieras får lägga ut ungefär 45 kronor per märke.
Pris: Ett paket med tre märken kostar cirka
100 kronor
http://mw24.se/1he

Piffa upp med färgglatt skal
Med ett skal på din Macbook skyddar du den mot repor samtidigt som den får ny färg och finish. Macbookbutiken säljer skal från Kiazz och SPECK som passar till de flesta modeller, även Macbook Air. De kommer i två delar som man snabbt och enkelt klickar fast på locket och undersidan av datorn. Inga verktyg behövs och skalen är lätta att ta av när man tröttnat på dem. De är inte speciellt dyra och kommer i olika färger och varianter. Gillar du inte glättiga färger finns det även ultratunna skal i matt finish från Incipio. De säljs bland annat på Inwarehouse.

Massor av pynt hos Etsy

Den enorma mängden pynt för datorer på e-handelsmeckat Etsy gör det svårare att hitta guldkornen. Till exempel ger en sökning på ”macbook decal” över 20 000 svar. Många av de mest intressanta dekalerna använder sig av äpplet som en aktiv del av designen. Om du känner för att göra en totalpimpning av din Mac finns det även dekaler för tangentbordet och utrymmet därunder.
http://mw24.se/1h8


Apple evolution
Före och efter.
Pris: 36 kronor
http://mw24.se/1hr


Colored apple
För mycket färg.
Pris: 33 kronor
http://mw24.se/1hs


Apple Scull
Pirat-äpple.
Pris: 33 kronor
http://mw24.se/1ht


Marmot
Tangentbord för överaktiva barn.
Pris: 80 kronor
http://mw24.se/1hc

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning