Mest läst just nu

MacWorld

Laddare ipad iphone
Batteripanik? Så här laddar du din Iphone och Ipad snabbare

Meny

Håll debatten levande

Frågor om vårt kommentarsystem, se vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Spara pengar med rätt abonnemang

Underrskatta inte olåst och obundet

2012-11-12 14:09

6000 för telefonen hos apple och sedan valfritt abb. Du har ingen aning om vad som kommer runt hörnet på dessa bundna två år. Jag har bytt operatör två gånger senaste året för att sänka mina kostnader. I dec hoppar jag över till comviq fastpris för 245/mån. Hade jag suttit med ett dubbelt så dyrt abb i 15 månader till hade det inte varit skoj. Dessutom så är ju två år lång tid för en mobil, jag räknar med att vilja uppgradera var eller vartannat år. Att slippa strula med upplåsningar och bindningstider gör att det är ett enkelt val för mig. Aldrig mer 24 månaders.

flyboy

Extern länk

2012-11-12 15:43

Vart är den länken i Appen?
- ingenstans..

rallie

(null)

2012-11-12 16:52

Instämmer med föregående talare. Har man råd - pynta mobilen kontant, och slipp dansa efter de jobbiga mobiloperatörernas pipa. Byt operatör när det passar.

Fibb

Klart Tele2 är billigast, det är troligen dyrast

2012-11-12 22:26

Det vanligaste när man ringer någon som har Tele2 är ett meddelande: Abonnenten du söker går inte att nå för tillfället med du kan skicka ett SMS. (eller nått liknande). Varför då? Jo för redan efter 4 signaler ger Tele2 upp. Att vänta på att man ska få tag i luren och svara. Resultatet är att Tele2 kunden behöver ringa dubbelt. Dels till de som ringer till Tele2 kunden och som man inte hinner svara, dels sina egna samtal. Dessutom är täckningen usel. Jag hade "endast nödsamtal" i lägenheten med Tele2. Utom i köket. Och 3G (som med Telia) ute på gården. Drygt 2km från Göteborgs centrum. UNDVIKES och om du absolut vill prova. Köp ett Comviq kontant och kolla om du har täckning där du jobbar. Innan du säger upp Telias fasta jack i väggen. fd Tele2 kund. Usch!

jannejanne

Comments powered by Disqus
Apple Watch

MacWorld

Allt vi vet om Apple Watch - läs på inför eventet på måndag

Ipad Pro

MacWorld

"Ipad Pro dröjer ett tag till"

MacWorld

Apple TV

HBO-app kan vara på gång till Apple TV


MacWorld

Laddare ipad iphone

Batteripanik? Så här laddar du din Iphone och Ipad snabbare


MacWorld

Captain America: Winter Soldier

Apples prylar syns mest i storfilmerna


MacWorld

Skiss på ny Macbook Air

Rykte: 12-tums Macbook Air släpps på måndag


MacWorld

Android Wear

"Android Wear blir kompatibelt med Iphone"


MacWorld

Bill Gates

Bill Gates är fortfarande rikast i världen