Mest läst just nu

MacWorld

Apple
20 saker du inte visste om Apple

Meny

Håll debatten levande

Frågor om vårt kommentarsystem, se vår FAQ: idg.se/faq

Kommentatorn ansvarar själv fö;r sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även poänglösa datorkrigsinlägg tas bort.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Kommentarer till:

Nya Air redan uppdaterad

En alternativ rubrik..

2012-06-14 11:40

.. Till den här artikeln vore "Apple suger så mycket att de måste patcha sina produkter redan en resp. två dagar efter lansering". Otroligt att detta inte fångades upp tidigare, men nåväl jag har väl aldrig varit särskilt imponerad av Apples kvalitetskontroll. Jag kommer ihåg för ett par år sedan när 30-40% av alla nya Macbooks hade ett fel som inte gick att rätta till som gjorde att fläkten gick på högvarv hela tiden.

Filmjölk

En alternativ rubrik..

2012-06-14 11:46

Driver du med oss eller?

Fantastiskt hur du lyckas få en uppdatering för att lösa EVENTUELLA problem, som dessutom kom inom 2 dagar efter släpp av produkten (inte speciellt lång tid, eller hur) till en gnäll på Apple för de suger kommentar.

Du är medveten om att det är rätt komplicerat med teknik, och ibland upptäcker man fel. Det viktiga är väl att de fixas till asap?

Grattis till veckans klavertramp.

sinclair

En alternativ rubrik..

2012-06-14 12:04

Men självklart skulle ju detta fixats innan de började sälja skiten, eller hur ? Om felet kan fixas två dagar efter lansering, så kunde det lika gänra ha fixats innan lansering så hade kunderna sluppit en massa trassel.

"Grattis till veckans klavertramp."
(Kollar sig runt om kring).. Var då ?

Filmjölk

En alternativ rubrik..

2012-06-14 13:56

I en perfekt värld går aldrig något fel, men både du och jag lever väl i verkligheten och där slinker ibland saker igenom. Har du aldrig använt datorer eller operativsystem eller? Hur ofta har du använt något av detta utan att det någon gång skickas ut uppdateringar? Ring mig gärna när du varit med om den perfekta dataupplevelsen som från början till slut är helt felfri. Väntar med spänning.

Eftersom vi nu alltså lever i verkligheten så skulle man kanske istället skrivit: Bra gjort av Apple att vara så snabba med en fix för ett problem.

DÄR-> är klavertrampet.

sinclair

En alternativ rubrik..

2012-06-14 13:24

Tycker att en uppdatering efter 2 dagar inte är något problem, ibland upptäcks fel presis innen säljstart, ska man då inte åtgärda dom tycker du?
Sen är det nog ett bra tag sen produktionen utav datorerna började, men med det så stannar inte utvecklingen och felsökningen, och åtgärder av evt. hittade fel. Eller är det det du vil? At dom inte åtgärder fel som dom hittar i sista sekunden?

Kan ju angående tidsaspektet nämna att Citroen, som ju är en bilproducent, inte har fixat ett fel med sin handsfree i bilarna, var bara 13 månader sen felet blev känd, så 2 dagar tycker jag är jäkla snabbt jobbat i sammanhanget.

smurf69

En alternativ rubrik..

2012-06-14 15:28

Ja det var ju onödigt dumt av Apple att uppdatera och korrigera fel på sina produkter :)

linnarsson

Comments powered by Disqus
Apple

MacWorld

20 saker du inte visste om Apple

Ipad Mini

MacWorld

Ny modell av Ipad Mini kan vara på gång

MacWorld

Fart Watch

Prutt-appar kommer till Apple Watch


MacWorld

Smarta klockor

Sex smarta klockor som Apple Watch måste slå


MacWorld

Batteri

Apple förlänger utbytesprogram för Iphone-batterier


PC för Alla

Freak

Freak - här är allt du behöver veta om nya krypteringsbuggen


MacWorld

Beats Music

"Apples nya musiktjänst presenteras först på WWDC"


MacWorld

Office 2016

Microsoft släpper betaversion av Office 2016