- MacWorld:

Arlakokbok i iPhone

Av +

För den som vill använda iPhone som matlagningshjälpmedel finns nu Arla Kökets kokbok att ladda ner på App Store, till det facila priset noll kronor.

Utvecklingen av programmet – som sköts av Marvellousmobile –  ingår i det Arla kalla sin digitala satsning, och är tänkt att ”underlätta och inspirera” konsumenternas matlagning.

I programmet kan man söka och välja bland 330 utvalda recept från Arla Köket, och sedan skapa automatiska inköpslistor från dessa. Förmodligen står det ”3 dl Arla grädde” istället för bara ”3 dl grädde”, men det kan nog de som föredrar Milko eller något annat företag ha överseende med. Det är ju ändå gratis.Sälj din Apple-pryl med MacWorld

Gratis guide: Så kopplar du mobilen till tv:nMer sånt? Fyll i din e-postadress så får du MacWorlds nyhetsbrev

Please don't insert text in the box below! VillkorFrågor om vårt kommentarsystem, se vår FAQ: idg.se/faq

Artikelkommentatorerna ansvarar själva för sina inlägg.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

iPhone 6 - här är alla nyheter
MacWorlds podcast


Du har väl inte missat vår podcast? Redaktionen diskuterar spaningar och nyheter i Applevärlden. Prenumerera för att inte missa något avsnitt.
Allt om OS X Yosemite och iOS 8